Sunday, 4 December 2011

I LOVE YOUAYIN : andaikate saya pergi tinggalkan awak 1 hari nanti . awak jangan la bersedih kerana saya tetap berada disamping awak . andaikata saya tak tercipta untuk awak,saya berdoa agar awak akan temui cinta sejati awak.percayalah yang awak akan dapat seorang perempuan yang jauh lebih baek dari saya .

AZIZI : andaikata awak bukan milik saya , akan saya hidup dalam angan-angan.andaikata awak tak tercipta untuk saya , akan saya mati sendirian . awak,cuma 1 n no 1 di hati saya n kalau awak tiada saya rela mati untuk hidup dalam angan-angan dimana awak sentiasa ada .

AYIN : walaupun saya dah tiada 1 hari nanti.saya tak nak awak mengalirkan air mata awak yang suci untuk diri saya . saya bukan berharga untuk awak , yang saya ada cuma sayang saya terhadap awak.saya tak nak kehilangan awak,apa lagi awak mati kerana saya .

AZIZI : awak roh saya,cinta saya , awak nadi saya,awak hati saya n awak perasaan saya . andaikata awak tiada,apa guna saya hidup kalau roh tiada , cinta,nadi , hati n perasaan saya hilang . . hidupmacam umpama hidup dalam mati . 1 hari awak tiada , 10 hari saya mati.

AYIN : jika seseorang muncul dalam hidup awak . dia seiras dengan saya dari segi kenakalan n suara saya , mungkin dia akan jadi milik awak . bagi saya awaklah satusatunya yang membuat saya tertarik pada awak.saya tak nak kehilangan awak . tapi kalau dah takdir saya,munkin saya akan berada disisi awak tanpa awak sedari .

AZIZI : awaklah satusatunya kesayangan saya . awaklah nyawa saya , mustahil manusia ada dua nyawa . awak cuma ada 1 mungkin ada yang serupa dengan awak tapi dia bukan awak.hati saya cuma mahu awak.tapi kalau awak bukan milik saya,awak tahu kan yang saya akan sentiasa ada untuk ceriakan awak sama ada awak sedar atau tidak.kerana awak adalah segala-galanya untuk saya .

AYIN : terima kasih kerana sudi bertahkta di hati saya . tapi tak semestinya saya untuk awak selamanya.cuma takdir yang akan memisahkan kita . kalau awak dengar apa yang buruk-buruk tentang saya dari mulut orang laen,saya harap awak tak kecewa apa yang awak dengar . saya tak paksa awak untuk percaya , tapi awak kena fikir apa yang orang kata tu betol atau tak .

AZIZI : kalau saya percaya,saya takkan tanya awak.saya sayang awak . kalau takdir nak kita berpisah , saya rela lawan takdir

AYIN : saya sayang awak dari saya sayang diri saya.adakah awak pown sama..??

AZIZI : awak adalah segala-galanya bagi saya . saya sayang awak lebih dari segalanya .

muhammad azizi bin aziz only !
kalau sudi,like la (!)

No comments:

Post a Comment